Follow us

Posidonia 2022 | Η φαντασμαγορική βραδιά με πλήθος Ελλήνων σταρ

Ποιοι έδωσαν το παρών και τί επέλεξαν να φορέσουν;

MissBloom TEAM
Μενεγάκη - Μπεκατώρου Instagram

To πάρτι για τα Posidonia 2022 έγινε χθες στο Island Athens Riviera, με πολλούς αγαπημένους διάσημους να δίνουν το παρών. Όμορφες και λαμπερές, οι πιο αγαπημένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης φόρεσαν τα καλά τους κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Τα outfits ήταν πολλά και οι φωτογραφίες ακόμα περισσότερες. Εκθαμβωτικές και λαμπερές, οι φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram μάς έπεισαν για το πόσο φαντασμαγορική ήταν η βραδιά, η οποία "ντύθηκε" με τη μουσική και τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ, με αέρα Χολυγουντιανής σταρ ενώ η Ελεονώρα Μελέτη έλαμψε με τον δικό της τρόπο μέσα στο μαύρο μακρύ της φόρεμά, με τα πιο σέξι και διακριτικά κοψίματα.

Loading...

Loading...

Η Υβόννη Μπόσνιακ από την άλλη, μας "έκοψε" την ανάσα με το εξώπλατο φόρεμα που επέλεξε ενώ το παρών έδωσε φυσικά και η Μαρία Μπεκατώρου. Την παράσταση βέβαια, μπορούμε δικαίως να πούμε πως την "έκλεψε" η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Αγγελική Νικολούλη.

Loading...

Loading...

Posidonia 2022 | Η φαντασμαγορική βραδιά με πλήθος Ελλήνων σταρ

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν έλειπε από αυτή την φαντασμαγορική βραδιά, ούτε όμως και η Έλλη Κοκκίνου η οποία όπως είδαμε, επέλεξε να φορέσει το πιο καλοκαιρινό χρώμα.

Loading...

Στο πάρτι βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος απήλαυσε ιδιαίτερα τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

Μπάρκα Καινούργιου
Καινούργιου Κοκλώνης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ