Follow us

Μαρί Κωνσταντάτου | "Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι"

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού.

MissBloom TEAM
Μαρί Κωνσταντάτου NDP

Μία σπάνια συνέντευξη της Μαρί Κωνσταντάτου, είδαμε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". H γνωστή συγγραφέας μίλησε στον Κώστα Τσουρό ανοιχτά και για πολλά πράγματα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον σύντροφό της και γνωστό θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ.

"Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και "έφυγε" ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει"

"Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια" δήλωσε για τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού.

"Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα"

Για τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ, δήλωσε :

"Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ