Follow us

"Είμαι έγκυος δύο χρόνια. Αυτό είναι το σώμα μου"

Κάνει twerk πέντε μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και μιλάει για την κανονικοποίηση των σωμάτων σε κάθε στάδιο της ζωής.

MissBloom TEAM
Ashley Graham Instagram

Τον Ιανουάριο του 2020, η Ashley Graham έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Isaac. Δύο χρόνια αργότερα, το plus size model έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της, Malachi και Roman.

Το μοντέλο λατρεύει να υμνύει τη φυσική ομορφιά και να μιλά για body positivity. Δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες στα social media με το αληθινό της σώμα και τη δική της αλήθεια ενώ φροντίζει να μιλάει για αποδοχή και αγάπη όλων των σωμάτων. Χθες, η Ashley Graham δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει twerk, πέντε μόλις μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων.

Στη λεζάντα του βίντεο το μοντέλο έγραψε :

"Δημοσιεύω αυτό το βίντεο για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει πλήρως και που μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ αλλά και για όποιον χρειάζεται την υπενθύμιση πως το σώμα, είναι πιο όμορφο στην πραγματική του μορφή. Αυτό είναι το δυνατό μου - πέντε μήνες μετά τον τοκετό και δύο χρόνια εγκυμοσύνης- σώμα μου. Όπως είναι. Με την ελπίδα πως στο μέλλον θα κανονικοποιήσουμε ΟΛΑ τα σώματα, σε κάθε στάδιο της ζωής".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ