Follow us

Strike a Pose | H Lourdes Leon μιμείται τη μητέρα της, Madonna σε ένα άκρως προκλητικό και σέξι βίντεο

Το sex appeal και η τεράστια ομοιότητα με τη διάσημη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Lourdes Leon Instagram

Ήταν το 1990 όταν η Madonna έλεγε το θρυλικό πλέον "Strike a Pose" χορεύοντας προκλητικά στο video clip για το τραγούδι "Vogue", έναν ύμνο στη μόδα και τη σεξουαλική απελευθέρωση. Η ιέρεια της ποπ είχε τότε φορέσει ένα άκρως προκλητικό κορμάκι, το οποίο η κόρη της Lourdes Leon αποφάσισε να ανασύρει απο το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων για τις ανάγκες της νέας καπάνιας του Mugler.

H 25χρονη κοπέλα, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της, έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς είναι να σε μεγαλώνει η Madonna. Με τεράστιες δόσεις ειλικρίνειας, είχε παραδεχτεί ότι η μητέρα της ήταν control freak (περίεργο) ενώ ανυπομονούσε να ενηλικιωθεί για να μπορέσει να αποκτήσει την ανεξαρτησία της.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η νεαρή έχει κάνει διάφορες δουλειές μέχρι στιγμής, που ουδεμία σχέση έχουν με τον λαμπερό κόσμο της showbiz, μιας και έμαθε από τη μητέρα της να στηρίζεται πάντα στις δικές της δυνάμεις.

Τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων, ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει αρκετές δουλειές στο ενεργητικό της. Μία από αυτές, είναι και η πρόσφατη καμπάνια της Μugler όπου η Lourdes λικνίζεται προκλητικά φορώντας ΕΚΕΙΝΟ το κορμάκι που σίγουρα κάτι σου θυμίζει.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ