Follow us

Rebel Wilson | "Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney, αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα"

Η ηθοποιός αποκάλυψε με τον πιο έξυπνο τρόπο πως είναι γκέι.

MissBloom TEAM
Rebel Wilson Splash

Μία αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Rebel Wilson. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σύντροφό της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως προτιμάει σεξουαλικά τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με την Ramona Agruma, γράφοντας στη λεζάντα πως αυτό που έψαχνε τελικά, δεν ήταν πρίγκιπας της Disney αλλά πριγκίπισσα. Ομολογουμένως, η Rebel Wilson διάλεξε τον πιο άμεσο και έξυπνο τρόπο για να πει πως προτιμά τις γυναίκες ενώ υπογράμμισε πως η αγάπη είναι πάντοτε αγάπη. Οι καρδιές στα σχόλια πήραν πραγματικά "φωτιά" με πολλούς να σχολιάζουν πως το ζευγάρι ταιριάζει πολύ.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου ενώ η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως πριν γνωρίσει τη νέα της σύντροφο, έψαχνε τον έρωτα σε ιστοσελίδες γνωριμιών.

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ