Rebel Wilson | "Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney, αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα"

Η ηθοποιός αποκάλυψε με τον πιο έξυπνο τρόπο πως είναι γκέι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Rebel Wilson. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σύντροφό της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως προτιμάει σεξουαλικά τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με την Ramona Agruma, γράφοντας στη λεζάντα πως αυτό που έψαχνε τελικά, δεν ήταν πρίγκιπας της Disney αλλά πριγκίπισσα. Ομολογουμένως, η Rebel Wilson διάλεξε τον πιο άμεσο και έξυπνο τρόπο για να πει πως προτιμά τις γυναίκες ενώ υπογράμμισε πως η αγάπη είναι πάντοτε αγάπη. Οι καρδιές στα σχόλια πήραν πραγματικά "φωτιά" με πολλούς να σχολιάζουν πως το ζευγάρι ταιριάζει πολύ.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου ενώ η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως πριν γνωρίσει τη νέα της σύντροφο, έψαχνε τον έρωτα σε ιστοσελίδες γνωριμιών.