Follow us

Άννα Βίσση | Το σχόλιο στο Instagram για το πρώτο ντουέτο της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της

Η Άννα Βίσση θέλησε να συγχαρεί μάνα και κόρη για την άψογη εμφάνισή τους.

Δέσποινα Βανδή - Άννα Βίσση @desp1navandi

Την περιοδεία τους ξεκίνησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, με τη συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και της κόρης της, Μελίνα, πάνω στη σκηνή να είναι ιδιαιτέρως συγκινητική.

Μαμά και κόρη τραγούδησαν μαζί το "Αντικριστά" και καταχειροκροτήθηκαν ενώ η τραγουδίστρια δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη:

"Η Μελίνα φεύγει το Σεπτέμβριο και πάει να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Εμένα το παιδί μου με νοιάζει να είναι καλά".

Παράλληλα, πριν από μερικές ώρες, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την πρόβα που έκανε με την κόρη της, πριν τη συναυλία.

"Η πρώτη μας και τελευταία πρόβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου", έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Ανάμεσα στα αμέτρητα σχόλια που έπεσαν βροχή κάτω από τη δημοσίευση, αυτό που ξεχώρισε ήταν το comment της Άννας Βίσση, η οποία ήθελε να συγχαρεί μάνα και κόρη για το ταλέντο τους αλλά και την άψογη σχέση τους:

"Μπράβο και στις δυο για διαφορετικούς λόγους, ταιριαστές οι φωνές και πιο ταιριαστή ακόμα η σχέση", έγραψε η Άννα Βίσση.

H Δέσποινα Βανδή απάντησε με τη σειρά της: "Αχ Άννα μου! Καλά να είναι τα παιδιά μας! Ευτυχισμένα και γερά, κι εμείς μαζί τους".

Δες τη δημοσίευση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ