Ελεονώρα Μελέτη | "Γιατί γέρασε το δέρμα σου;"

Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας σε κακεντρεχές σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram σχετικά με το δέρμα της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο φαίνεται να πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα τους, Αλεξάνδρα. Κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τη σέλφι που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Instagram η παρουσιάστρια, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της φορώντας απλά τα γυαλιά ηλίου της και ένα καπέλο, χωρίς μακιγιάζ, και χωρίς κανένα φίλτρο.

Η φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, απέσπασε πλήθος σχολίων και likes, ενώ ανάμεσα στα comments ξεχώρισε και η ερώτηση μιας κυρίας που σχολίασε το δέρμα της.

"Γέρασε το δέρμα σου, γιατί;", τη ρώτησε, με την παρουσιάστρια να της δίνει μια "πληρωμένη" απάντηση, βάζοντάς τη στη θέση της αλλά και δίνοντας το καλό παράδειγμα σχετικά με την αποδοχή και αγάπη του εαυτού μας έτσι όπως ακριβώς είναι, χωρίς να δίνουμε σημασία σε στερεότυπα περί εμφάνισης, ηλικίας, ομορφιάς, κλπ ή να παρασυρόμαστε σε αλλοίωση του προσώπου μας με τη βοήθεια φίλτρων.

Έτσι, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα στόρι απαντώντας ως εξής:

"Η φίλη μας με ρωτάει γιατί γέρασε το δέρμα μου… Ας της εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν γέρασε! Έτσι είναι! Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ… Κατανοητό ότι της κάνει εντύπωση γιατί αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ η φίλη μας αγαπάει πολύ λιγότερο από άλλες γυναίκες το "φυσικό". Σίγουρα όμως δεν αγαπάει κι άλλα πολλά...", σχολίασε.