Follow us

Ολυμπία Κρασαγάκη για τη μάχη με τον καρκίνο | "Δεν πενθώ για τα μακριά, κυματιστά μου μαλλιά"

Οι νέες φωτογραφίες της διάσημης φωτογράφου.

MissBloom TEAM
Ολυμπία Κρασαγάκη NDP

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που η διάσημη φωτογράφος ανακοίνωσε με έναν άκρως καλλιτεχνικό τρόπο ότι διεγνώσθη με καρκίνο και ότι στο εξής ξεκινάει η δική της μάχη. Η Ολυμπία Κρασαγάκη, η γυναίκα που αποτυπώνει την ομορφιά της ψυχής όσων απαθανατίζει, είχε γράψει τα εξής:

"Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. "Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω "La Vie est Belle " !", συνοδεύοντας τα λόγια της με τον εμβληματικό πίνακα "Το κορίτσι με το μαργαριτάρι".

Λίγες ώρες πριν, η κορυφαία φωτογράφος, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις θεραπείες της, ανήρτησε φωτογραφία με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα, γράφοντας τα εξής: "Στην Αρχαία Ελλάδα η κοπή των μαλλιών ήταν ένδειξη πένθους. Δεν πενθώ για τα μακριά, κυματιστά μαλλιά μου. Η ζωή είναι πολύτιμη και με κοντά μαλλάκια".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ