Follow us

Μπάγια Αντωνοπούλου| "Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, κάποιοι με αντιμετώπιζαν ως "η γλάστρα""

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά.

MissBloom TEAM
Μπάγια Αντωνοπούλου

Η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", μίλησε για τις δυσκολίες της δουλειάς, το bullying και για το MEGA.

Η ίδια, έχει και δικό της site, "HerNews" αλλά όπως είπε στη συνέντευξη, δουλεύει και στο ατελιέ της μητέρας της στα πρακτικά θέματα.

Γενέθλια για την Μπάγια Αντωνοπούλου | Η εντυπωσιακή (και όλο νόημα) τούρτα και η ηλικία της

Αναλυτικά, ανέφερε:

"Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν "α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως "α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω.

Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν μάσησα. Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως οι περισσότεροι. Πλέον, επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά. Υπάρχουν ομάδες και εκπομπές και κανάλια, που αυτό το πράγμα το έχουν προτεραιότητα, όπως στο MEGA".

Για τον θάνατο του πατέρα της, είπε:

"Τα πρώτα χρόνια διαχειρίστηκα την απώλεια του πάτερα μου ως άρνηση. Μετά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 4,5 χρόνια που με βοήθησε πάρα πολύ να την αποδεχτώ. Το να χάσεις ένα δικό σου άνθρωπο, δεν ξεπερνιέται, δεν το ξεχνάς ποτέ"

Μπάγια Αντωνοπούλου| "Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, κάποιοι με αντιμετώπιζαν ως "η γλάστρα""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ