Follow us

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά | Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών

Αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz τίμησαν το ζευγάρι.

MissBloom TEAM
Fashion Recap | Οι πιο ωραίες νύφες του 2022 ndp

Ως γνωστόν ο αγαπημένος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο το περασμένο Σάββατο στο Κορωπί, την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του, Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά μεγάλη τους επιθυμία ήταν να τελέσουν και θρησκευτικό γάμο τηρώντας όλα τα έθιμα της Κρήτης, από όπου κατάγεται ο γαμπρός.

Παράλληλα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος. Γαμπρός και νύφη έλαμπαν ενώ το χαμόγελο δεν έλεγε να φύγει από τα πρόσωπά τους. Η Γεωργία μάλιστα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους με την ιδιαίτερη επιλογή φορέματος, μιας και απείχε αρκετά από το παραδοσιακό λευκό μακρύ νυφικό.

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη - Γεωργίας Κρασσά | Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών

Κοντά στο ζευγάρι δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι γονείς του Ορφέα, οι επίσης δημοφιλείς ηθοποιοί, Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός έφτασε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και την κορούλα τους.

Μαρία Τζομπανάκη
Ντίνος Αυγουστίδης

Εκτός από τους γονείς του Ορφέα, το παρών έδωσαν και οι καλοί του φίλοι από τον χώρο της υποκριτικής - κάποιοι μάλιστα είναι και συμπρωταγωνιστές του στον Σασμό -. Έτσι είδαμε την Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, τη Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον Μιχάλη Σαράντη αλλά και την Ελένη Ράντου ντυμένη στα ροζ.

Ευγενία Σαμαρά
Γιάννης Ποιμενίδης

Tη Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Δανάη Μιχαλάκη

Τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον Μιχάλη Σαράντη.

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης

Kαι την Ελένη Ράντου ντυμένη στα ροζ.

Ελένη Ράντου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ