Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Έδωσε τη δική της πρόταση για παρουσίαση εκπομπής

Όπως φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα επανέρχεται στη τηλεόραση και μάλλον θα έχει τη δική της εκπομπή καθώς αναφέρουν πως η ίδια έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα με δική της εκπομπή ή θα έχει δική της στήλη για μαμάδες.

Χριστίνα Μπόμπα | Η υπέροχη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Μega Καλημέρα", η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν για να αναλάβει μία δική της ''μαμαδίστικη'' εκπομπή. Το όνομά της είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν για να παρουσίαζε ένα ένθετο μέσα στο Dot. Η σκέψη της εταιρίας παραγωγής είναι να την τοποθετήσουν σε μια εκπομπή και να φιλοξενεί γιατρούς, διατροφολόγους, παιδοψυχολόγους και να μιλούν για τα μωρά. Η αρχική σκέψη είναι να μπει η εκπομπή της, σαν ένθετη στο Dot με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Όμως, ο Κώστας Τσουρός είχε σχολιάσει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάζει η Χριστίνα Μπόμπα καθώς δεν είναι του χώρου.

Και αυτή τη φορά, σχολίασε πως:

"Είχε πει ότι θα καταθέσει τη δική της πρόταση. Προφανώς αυτή είναι η δική της πρόταση. Πάντως προ παιδιών καταλάβατε ότι είναι ένθετο και μετά από την απόκτηση των παιδιών είναι η παρουσιάστρια".

Χριστίνα Μπόμπα | Έδωσε τη δική της πρόταση για παρουσίαση εκπομπής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ