Follow us

Καλοκαίρι 2022 | Oι Ελληνίδες celebrities που περνούν και μόνες τους καλά

Τα πρώτα μπάνια και οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το Instagram ξαφνικά... μύρισε καλοκαίρι!

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε την απόλυτη ελευθερία για πιο ανέμελες διακοπές ειδικά μετά τα δυο χρόνια που είχαμε lockdown.

Ήδη αρκετές celebrities έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια και τις εξορμήσεις με ή χωρίς σύντροφο.

Και πάμε να ξεκινήσουμε ποιες όμορφες γυναίκες περνούν και μόνες τους καλά γενικά και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη εδώ και χρόνια. Όπως είναι φυσικό, ένας χωρισμός δεν είναι πάντα εύκολος πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και παιδιά.

Σίσσυ Χρηστίδου | Η αποκάλυψη του γιου της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ραντεβού του

Η ίδια φροντίζει να περνά καλά και μόνη της, να πηγαίνει διακοπές, να βγαίνει και είναι ένα παράδειγμα πως και μόνες μας, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Βέβαια, στις διακοπές την συνοδεύουν οι άντρες της ζωής της, οι γιοι της.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ελεύθερη (;) και ωραία! Ε και; Είναι ξεκάθαρα η βασίλισσα του καλοκαιριού και ειδικά εκείνη, είναι η έννοια της θετικής ενέργειας και της αισιοδοξίας. Με χαμόγελο, τσαχπινιά και διάθεση, περνά τέλεια όλες τις ημέρες!

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να έχει χωρίσει αλλά δεν τα βάζει κάτω και καλά κάνει! Δεν θέλει να την επηρεάζει κανένας χωρισμός και ότι η ζωή της δεν τελειώνει όταν σταματά μια σχέση.

Πρόσφατα πήγε διακοπές με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Γιατί και με παρέα, περνάμε ακόμη πιο ωραία!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λείπει αυτή τη περίοδο λόγω του Asia Express και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν αλλάζει το πρόγραμμά της και εννοείται πως και εκείνη περνά μια χαρά!

Ήδη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις μαζί με την παρέα της! Για το τριήμερο πήγε στη Πάρο και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις άψογες αναλογίες της!

Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι "μόνη" της αφού ο σύντροφός της, Στάθης Σχίζας βρίσκεται στο Survivor.

Δεν χάνει το κέφι της και στη Μύκονο... τα έσπασε!

Η θεά της μουσικής σκηνής, Ελένη Φουρέιρα είναι ξεκάθαρα η ψυχή της παρέας και των πάρτι. Μπορεί ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία να λείπει αλλά η καλλονή τραγουδίστρια, όχι μόνο περνά τέλεια αλλά κάνει και επιτυχίες!

Poli_Ploki | Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσιάζει στο νέο της music video

Και εκείνη, πήγε στη Μύκονο για την συναυλία που πραγματοποίησε κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στον χώρο και την οποιαδήποτε δυσκολία, την αντιμετωπίζει με την πολύ καλή παρέα της.

Πρόσφατα χωρισμένη αλλά εννοείται πως μπορεί να περάσει πολύ καλά με τις φίλες της!

Η influencer Έλενα Γαλύφα είναι και εκείνη η ψυχή της παρέας και δεν λέει ποτέ όχι σε πάρτι και εννοείται σε διακοπές.

Ο σύζυγός της λείπει πολύ συχνά στο εξωτερικό και η Έλενα Γαλύφα έχει μάθει να είναι "μόνη" της, να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ