Follow us

Σοφία Μπεκατώρου | "Αμαλία σε πίστεψαν, όχι όμως όλοι. Δεν ήταν έτοιμη η κοινωνία μας"

Η Σοφία Μπεκατώρου ανήρτησε ένα βίντεο για την απόφαση του δικαστηρίου να αθωώσει τον προπονητή που κατηγορήθηκε για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας.

MissBloom TEAM
Σοφία Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου είπε πως χθες (14/6) ξημέρωσε μια μαύρη μέρα καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να αθωώσει τον προπονητή που κατηγορήθηκε για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας.

Ενώ κρίθηκε ένοχος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, καθώς μειοψήφησαν ο Πρόεδρος του δικαστηρίου, μία σύνεδρος και ένας ένορκος, που ψήφισαν υπέρ της ενοχής του.

Σοφία Μπεκατώρου | "Τον παράτησες. Έφυγες." - Το οργισμένο της μήνυμα

Πάνω σε αυτό το γεγονός η Σοφία Μπεκατώρου, όπως ήταν λογικό, αντέδρασε και ξέσπασε δημόσια στο Instagram:

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο βίντεο:

"Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και μια μαύρη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Το γεγονός όμως ότι ο εισαγγελέας, ο πρόεδρος της αίθουσας, οι αρχαιότεροι των δικαστών κι ένας ένορκος έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο τουλάχιστον δίνει μια ελπίδα ότι, αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε, θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που δεν μένουμε στο θέαμα αλλά βλέπουμε την ουσία.

Αμαλία σε πίστεψαν, όχι όμως όλοι. Δεν ήταν έτοιμη η κοινωνία μας, αλλά οι αγώνες δεν πρέπει να σταματήσουν. Η απόφαση δεν αλλάζει την αλήθεια σου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ