Follow us

Γιώργος Τράγκας | Το σαλέ στον Παρνασσό και η βίλα στην Κέρκυρα - "Φύλλο και φτερό" τα πόθεν έσχες της συζύγου του

Η μυστηριώδης εταιρεία του Γιώργου Τράγκα στη Μεγάλη Βρετανία μέσω της οποίας φαίνεται ότι έκανε τις αγοραπωλησίες των ακινήτων.

MissBloom TEAM
Γιώργος Τράγκας NDP

Σε γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση του Γιώργου Τράγκα και του τρόπου με τον οποίο απέκτησε την αμύθητη περιουσία του, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ξεπερνά το αστρονομικό ποσό των 140 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το νέο ακίνητο μετά το άλλο, την ώρα που νομικοί κύκλοι εκτιμούν πως ενδεχομένως να χρειαστούν ακόμη και χρόνια μέχρι να πέσει φως στις μεθόδους απόκτησης των πολυτελών σπιτιών, των μεγάλων καταθετικών λογαριασμών και φυσικά των ράβδων χρυσού.

Η πολυτελής, παραθαλάσσια βίλα στην Κέρκυρα

Εκτός από τις κατοικίες σε "φιλέτα" της Ευρώπης και της Αμερικής, μεγάλη ήταν η ακίνητη περιουσία που είχε ο εκδότης και στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, κατείχε μία εντυπωσιακή βίλα στην Κέρκυρα, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha "Tlive" βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης, σε μία προνομιακή τοποθεσία. Πρόκειται για ένα κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων σε έξι στρέμματα, γεμάτο με ελαιόδεντρα, με δικό του μονοπάτι αλλά και ιδιωτική παραλία!

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ