Follow us

Θυμάσαι τη Σόφη από την "Ντόλτσε Βίτα"; Δες πώς είναι σήμερα, 27 χρόνια μετά

Το μακρινό 1995 η σειρά έμελλε να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία.

MissBloom TEAM
Γαλήνη Τσεβά Screenshot

Υπήρξε μία από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Οι περιπέτειες της χήρας εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου η οποία ερωτεύεται τον σύντροφο της κόρης της, ενθουσίασαν το κοινό το μακρινό 1995 ενώ ακόμα και σήμερα οι επαναλήψεις κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης.

Οι χαρακτήρες της σειράς όπως και οι ατάκες έχουν αφήσει εποχή, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τσαχπίνα κολλητή της Χριστίνας, Σάσα, την πληθωρική οικιακή βοηθό, Ασπασία αλλά και την Μπουμπουλίνα -κυρία Όλγα - που προκαλούσε πανικό στο πέρασμά της.

Εκτός των παραπάνω, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς ήταν και αυτός της Σόφης, της κουτσομπόλας γραμματέως της Χριστίνας, την οποία ερμήνευσε υποδειγματικά η Γαλήνη Τσεβά. Η Σόφη εκτός από ενοχλητική ήταν και τρομερά τεμπέλα ενώ απορίας άξιον αποτελεί το γεγονός ότι ποτέ της δεν απολύθηκε παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές αφορμές.

Μετά τον ρόλο της Σόφης, η Γαλήνη Τσεβά έκανε αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις, μεταξύ αυτών και στο "10 λεπτά κήρυγμα" ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε χθες, στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας "The Lost Daughter" όπου τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, η Γαλήνη διατηρεί τη λεπτή της κορμοστασιά ενώ παραμένει γοητευτική και φρέσκια. Η μοναδική - αρκετά μεγάλη - αλλαγή, είναι τα μαλλιά της τα οποία είναι πια κατάξανθα και ίσια.

Θυμάσαι τη Σόφη από την "Ντόλτσε Βίτα"; Δες πώς είναι σήμερα, 27 χρόνια μετά
Γαλήνη Τσεβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ