Παναγιώτα Βλαντή | Ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη κάνοντας πεζοπορία

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο αγαπημένο της νησί.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και γοητευτικές ηθοποιούς. Έχει στο ενεργητικό της πολλούς σημαντικούς ρόλους και συνεργασίες ενώ παράλληλα είναι ένας άνθρωπος διακριτικός και πολύ χαμηλών τόνων.

Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή, την οποία το ελληνικό κοινό λατρεύει, για ευνόητους λόγους. Όμορφη, έξυπνη, γλυκιά και πολύ ταλαντούχα, έχει την ικανότητα να γοητεύει την κάμερα και τον θεατή. Μάλιστα εδώ και ένα χρόνο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και παντρεύτηκε τον αγαπημένη της, Γιάννη Βλάχο.

Η τελετή έγινε πέρυσι τον Ιούνιο στην Ύδρα κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Η νύφη κατέφθασε με καΐκι ενώ τη συνόδευε ο πατέρας της. Μάλιστα πολύς λόγος είχε γίνει και για το νυφικό της Παναγιώτας, μιας και ήταν βγαλμένο από τη δεκαετία του '50.

Ένα χρόνο μετά, η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο αγαπημένο της νησί για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί, επιδόθηκε στο αγαπημένο της χόμπι, την πεζοπορία από όπου ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram. Η 53χρονη ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή χωρίς μακιγιάζ και είναι όπως πάντα πανέμορφη.