Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο"

Η παρουσιάστρια λύγισε στον αέρα της εκπομπής της αναφερόμενη στις δηλώσεις που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γιο της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, σχολίασαν κάτι δηλώσεις που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γιο της και πόσο παιδεύτηκε για να τον αποκτήσει.

Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε κακεντρεχές σχόλιο | "Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος"

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει αναφέρει ότι θέλει πολύ να κάνει παιδιά και είχε κάνει και την κατάψυξη ωαρίων. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και μίλησε για ακόμη μια φορά για την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη παιδάκι.

Αναλυτικά, ανέφερε:

"Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο….

Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…

Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…"

Κατερίνα Καινούργιου | "Βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ