Follow us

Jennifer Lopez : "Η χειρότερη ιδέα του κόσμου η συνύπαρξη με τη Σακίρα στη σκηνή του Super Bowl"

Η εκρηκτική, λατίνα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη τότε συνεργασία που είχε με την Shakira στο Super Bowl πως ήταν η χειρότερη ιδέα του κόσμου.

MissBloom TEAM
Τζένιφερ Λόπεζ

Στο ένα από τα ημίχρονα του Super Bowl, η Jennifer Lopez και η Shakira τραγούδησαν μαζί ξεσηκώνοντας το κοινό!

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αυτό δεν άρεσε στη JLo με αποτέλεσμα να δείξει την αγανάκτησή της.

Συγκεκριμένα είπε στο ντοκιμαντέρ Halftime του Netflix που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης ότι:

"Έχουμε έξι γαμ@@@@α λεπτά. Έχουμε τριάντα δεύτερα ενός τραγουδιού και αν βγάλουμε το ένα λεπτό, μας μένουν πέντε. Όμως, πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα τραγούδια που θα τραγουδήσουμε. Πρέπει να έχουμε τις ερμηνευτικές στιγμές μας. Δεν πρόκειται να είναι μια γαμ@@@@η χορευτική επιθεώρηση, πρέπει να δώσουμε το ερμηνευτικό στίγμα μας".

Επιπλέον, πρόσθεσε η μάνατζερ της JLo πως:

"Πρόκειται για τη χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχεις δύο ανθρώπους στο Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Πρακτικά, έχεις μόνο ένα σταρ στο Super Bowl. Αυτό το πρώτο όνομα φτιάχνει το σώου και αν επιλέγουν να έχουν και φιλοξενούμενους, αυτό είναι δική τους επιλογή. Ήταν προσβολή να πείτε πως χρειαζόσασταν δύο Λατίνες για να κάνετε τη δουλειά την οποία η μία έχει κάνει"

"Αν ήταν να εμφανιστούν δύο πρώτα ονόματα, έπρεπε να μας έχουν δώσει 20 λεπτά και όχι 13-14" είπε η JLo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ