Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τροπικό outfit σε βραδινή έξοδο που συζητήθηκε

Στο θέατρο με το σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, βρέθηκαν χθες στο θέατρο Πειραιώς 260 όπου και παρακολούθησαν την παράσταση, "Ταρτούφος".

Η Ράνια Τζίμα έκανε το πιο κομψό καρέ της ελληνικής τηλεόρασης

Το ζευγάρι πόζαρε ευδιάθετο στον φωτογραφικό φακό με τη βουλευτή της ΝΔ, να ξεχωρίζει για μία ακόμα φορά για τις στιλιστικές της επιλογές. Για την περίσταση, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα τροπικό outfit, το οποίο αποτελείτο από ένα φλοράλ maxi φόρεμα, μία ψάθινη ζώνη, μία ψάθινη, πολύχρωμη τσάντα και εκρού πέδιλα.

Μαμά και κόρη | Η Ελένη Ράντου και η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου ήταν οι πιο καλοντυμένες στο γάμο Αυγουστίδη-Κρασσά

Πρόσφατα, η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day του Alpha, όπου και μίλησε για την μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό των διδύμων: "Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί" είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων η πολιτικός.

Δες τις φωτογραφίες:

Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τροπικό outfit σε βραδινή έξοδο που συζητήθηκε
Όλγα Κεφαλογιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ