Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mad Clip

"Έχω πάρα πολλές δουλειές, άμα είχα και σχέση θα έσκαγα".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σήμερα, μέσα από την εφημερίδα το "Θέμα” έγινε γνωστό το πόρισμα του δυστυχήματος του Mad Clip, βάζοντας τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν για κόντρες, κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών και αποδίδοντας το θάνατό του σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό.

Κατερίνα Καινούργιου | Το δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζήλευε ακόμα και η Carrie Bradshaw

Για πρώτη φορά τώρα η Άννα-Μαρία Ηλιάδου αποφάσισε να μιλήσει για τη φημολογούμενη σχέση τους: "Έχω πάρα πολλές δουλειές, άμα είχα και σχέση θα έσκαγα. Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του… Δεν θέλω να συζητήσω για τη φημολογούμενη σχέση που μου χρέωναν. Ξέρω τι έγινε και αυτό είναι που μετράει", είπε.

Αθηνά Οικονομάκου | Το ιδιαίτερο σύνολο που επέλεξε για τη βάπτιση της κόρης της

Στη συνέχεια σχολίασε και τις αλλαγές στο νέο κύκλο GNTM, αλλά και τη σχέση της με τους συντελεστές των προηγούμενων κύκλων: "Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ. Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και έχει γνώσεις να τις είπε.

Tags