Follow us

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία και είναι το απόλυτο bikini body

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απολαμβάνει τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NDP Photo Agency

Διανύουμε τον πρώτο μήνα της πιο cool εποχής του χρόνου, δηλαδή του καλοκαιριού και ήδη έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για να κάνουμε pause στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, φεύγοντας για διακοπές. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία πρόκειταινα φτάσει στα ύψη τις επόμενες ημέρες, συνεπώς είναι τυχεροί όσοι βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία άκρως καλοκαρινή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και όπως δείχνει το στιγμιότυποα που δημοσίευσε βρίσκεται στη θάλασσα χωρίς βέβαια να αποκαλύψει την τοποθεσία.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει φορώντας το μαγιό της, ένα μονοχρωματικό μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ηθοποιός στέκεται στη θάλασσα και θαυμάζει το τοπίο. Η συγκεκριμένη ανάρτησή της στο Instagram συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes με τους followers της να σχολιάζουν πόσο όμορφη είναι η συγκεκριμένη εικόνα.

Το beach look της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ