Follow us

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling βρίσκονται στην Ελλάδα | Οι άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Αντίπαρο

Η Eva Mendes περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων.

MissBloom TEAM
Ryan Gosling, Eva Mendes Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Τα νησιά της χώρας μας, τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, η κουζίνα και οι ομορφιές του κάθε τόπου γίνονται κάθε χρόνο πόλος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες, κάποιοι εκ των οποίων είναι πολύ διάσημοι άνθρωποι. Αυτή την περίοδο μάλιστα, η Eva Mendes, ο Ryan Gosling και οι δύο κόρες τους, Esmeralda Amada και Amanda Lee βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Στη διάρκεια της κοινής τους πορείας, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν τα media κυρίως με την επαγγελματική τους πορεία. Το ζευγάρι επισκέφτηκε το όμορφο νησί των Κυκλάδων, την Αντίπαρο με την Eva Mendes να μοιράζεται κάποια ελάχιστα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία selfie αλλά και ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να ποζάρει μπροστά σε ένα παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι στην Αντίπαρο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ryan Gosling δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media.

Η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Αντίπαρο με το Mykonos Live Tv να δημοσιεύσει ένα βίντεο που τους δείχνει όλους μαζί να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του ελληνικού νησιού.

Οι φωτογραφίες της Eva Mendes στην Αντίπαρο

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ