Halftime | 10 πράγματα που μας αποκάλυψε το ντοκιμαντέρ για τη Jennifer Lopez

Πώς είναι να παλεύεις για την κορυφή χωρίς να έχεις ίσες ευκαιρίες; Σκληρά μεγαλωμένη και με χαμηλή αυτοπεποίθηση; Η J Lo έδωσε και δίνει τις δικές της μάχες για την κορυφή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ας ξεκινήσουμε ανάποδα, από το τέλος. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 80 εκ. δίσκοι της Jennifer Lopez και τα streams έχουν φτάσει τα 15 δις. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 40 ταινίες που έχουν αποφέρει 3 δις δολάρια. Έχει συγκεντρώσει 350 εκ. followers στα social media της, ενώ έχει καταφέρει πωλήσεις 5 δις δολαρίων μέσα από τα brands της. Επιπλέον; Έχει ιδρύσει τώρα τη Limitless Lab, μία ΜΚΟ για την υποστήριξη των Λατίνων, έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις από την Goldman Sachs και την Grameen America. Η J Lo, στα 50 της χρόνια, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως έχει φτιάξει το δικό της σύμπαν και διόλου αβρόχοις ποσί.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix "Halftime” είναι αφιερωμένο σε εκείνη και στη διαδρομή της. Μια κοπέλα από το Μπρονξ που έφυγε από το σπίτι της στα 18 της χρόνια, δούλευε σε διάφορες δουλειές όσο σπούδαζε χορό και υποκριτική. Τότε που χόρευε για 20 δολάρια την ώρα και δεν έβρισκε κανέναν να την εκπροσωπήσει ως ηθοποιό. "Ξέρω τι σημαίνει να ξυπνάς το πρωί, να παίρνεις το τρένο και να δουλεύεις σκληρά" την ακούμε να λέει. Παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ τη γνωρίσαμε λίγο καλύτερα. Να λοιπόν όσα μάθαμε για αυτή.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr