"Το Νησί" | Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της συνέχειας της πετυχημένης σειράς

Η συνέχεια της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, πρόκειται να επιστρέψει σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Μια Νύχτα του Αυγούστου" είναι ο τίτλος της συνέχειας της επιτυχημένης σειράς "Το Νησί". Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες ενώ όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Λίγες ώρες πριν, ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας τον τίτλο της σειράς ενώ ευχήθηκε καλή αρχή. Ο ηθοποιός επιστρέφει στο ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη ενώ και αυτή η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Όπως μάλιστα ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη, δε θα δούμε τους ίδιους ηθοποιούς. Ελάχιστοι είναι αυτοί που παραμένουν, μεταξύ των οποίων και ο δικός του ρόλος. Τα γυρίσματα γίνονται σε Κρήτη και Αθήνα ενώ η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, στη δεκαετία του '50.


"Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο".

"Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο "Νησί" που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ… πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια"

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον" :