Follow us

Ζένια Μπονάτσου | Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου είναι ένα γλυκύτατο και ταλαντούχα πλάσμα

Η 25χρονη ηθοποιός δηλώνει πως αγαπά την υποκριτική και πως δεν βασίστηκε ποτέ στα χρήματα της οικογένειάς της.

MissBloom TEAM
Ζένια Μπονάτσου NDP

Είναι η μονάκριβη κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και ηθοποιός. Η Ζένια Μπονάτσου είναι μία καλλιτέχνιδα 25 ετών.

Γεννήθηκε το 1997. Η μητέρα της είναι η Μάρθα Κουτουμάνου και ο πατέρας της ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος. Βαφτίστηκε Ζωή - Ελένη, ο αγαπημένος της όμως μπαμπάς την φώναζε Ζένια. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή "Ίασμος" ενώ πήρε μέρος στο τηλεοπτικό show J2US το 2020, με παρτενέρ τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, θέλει να κάνει τηλεόραση και θέατρο όπως η ίδια όμως λέει, καμία πρόταση μέχρι στιγμής δεν την εχει κάνει να πει το μεγάλο "ναι". Δουλεύει ως barwoman και παραδέχεται πως βγάζει τα δικά της λεφτά από όταν τελείωσε το σχολείο, δε βασίστηκε ποτέ στα χρήματα της οικογένειας της. Στις συνεντεύξεις που δίνει μιλάει πάντα με αγάπη για τον πατέρα της ενώ έχει αποκαλύψει πως φοράει πολλές φορές τα ρούχα του. Αντιθέτως, δε φοράει ποτέ τα ρούχα της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη, καθώς όπως λέει ήταν πανύψηλη. Επίσης, δεν είναι φαν του ελληνικού κινηματογράφου, δε βλέπει τις ταινίες της γιαγιάς της. Βλέπει όμως εκπομπές του πατέρα της και γελάει πολύ.

Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα γλυκύτατο, όμορφο και ταλαντούχα πλάσμα που αγαπάει την Τέχνη και που σίγουρα θα βρει τη θέση της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ