Follow us

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά της Μαρίας Κίτσου | "Μην εκθέτεις. Δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε"

Οι δηλώσεις της ηθοποιού που θύμωσαν την παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram @nonoram

Θυμωμένη δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου. Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη σχολιάζοντας τα πάνελ των εκπομπών και χαρακτηρίζοντας "όρνια" όλους όσους προσπαθούν να βγάλουν μία είδηση. Το απόσπασμα της εν λόγω συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" πυροδοτώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου δήλωσε :

"Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό"

Φανερά ενοχλημένη και θυμωμένη, όπως η ίδια δήλωσε, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού λέγοντας τα εξής :

"Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης"

"Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μη ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια ελεγχόμενη προβολή. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ