MAD Video Music Awards | 10 live acts που έχουν αφήσει εποχή

Τα MAD VMAs επέστρεψαν και σήμερα (22/6) θα πραγματοποιηθεί το απόλυτο μουσικό σόου με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά μαζί με την Κόνι Μεταξά

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σήμερα (22/6) είναι τα μουσικά βραβεία MAD VMAs 2022, στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και την Κόνι Μεταξά.

Όπως έχουν πει στα backstage οι τραγουδιστές και οι παρουσιαστές, θα δούμε πολλές εκπλήξεις, ωραία ντουέτα και πολύ ωραίες παρουσίες. Το μεγαλύτερο μουσικό σόου θα το δούμε στην οθόνη του Mega.

Poli_Ploki | Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσιάζει στο νέο της music video

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μουσικής, έχουν γίνει πολλές πρόβες και εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε το λαμπερό σόου.

Όμως, συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία μουσικά ντουέτα που άφησαν το στίγμα τους στα MAD VMA και τα χορεύουμε μέχρι και σήμερα.

- J Balvin & Eλένη Φουρέιρα - Tranquila (2014)

Το πιο εκρηκτικό και καυτό ντουέτο των MAD VMAs που ακόμα και τώρα το θυμούνται σχεδόν όλοι. Η Ελένη Φουρέιρα από πάντα ήταν εντυπωσιακή και τα "έσπαγε" στη σκηνή και για το συγκεκριμένο μουσικό ντουέτο άκουσε πολλά θετικά σχόλια τόσο για το τραγούδι όσο και για τον απίστευτο χορό της.

-Παντελής Παντελίδης - Όνειρο Ζω/Δεν ταιριάζετε σου λέω (Stan & Ελένη Φουρέιρα) (2013)

Εδώ, τα λόγια είναι περιττά. Ο Παντελής Παντελίδης που αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα, έκανε τα πιο ωραία μουσικά ντουέτα. Στο συγκεκριμένο σχήμα, συμμετείχε με τον Σταν και την Ελένη Φουρέιρα με την οποία τραγουδούσαν και μαζί σε γνωστό κέντρο. Όταν βγήκαν οι τρεις τους να τραγουδήσουν, ο κόσμος συμμετείχε μαζί τους δείχνοντας πόση αγάπη είχαν στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

-Dan Balan Feat. Ελένη Φουρέϊρα - Chica Bomb (2010)

Μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα της η Ελένη Φουρέιρα και όπως φαίνεται, έχει κάνει τα πιο ωραία ντουέτα και συνεχίζει. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι σίγουρα λαμπρός και κάθε φορά που είναι τα MAD VMA όλοι περιμένουν τι θα τραγουδήσει και με ποιον. Ειδικά εκεί, πήρε "φωτιά" η σκηνή. Δεν είναι τυχαίο που ό,τι έχει τραγουδήσει έχουν γίνει τα μεγαλύτερα hit του καλοκαιριού.

-Onirama & Playmen feat. Έλενα Παπαρίζου - Φυσικά μαζί/Together Forever (2010)

Το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού του 2010. Το ακούγαμε παντού και μας άρεσε πολύ αυτό το μουσικό ντουέτο που είχαμε δει. Το κοινό ξεσηκώθηκε και αγάπησε πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι. Η Έλενα Παπαρίζου "έδεσε" απόλυτα με τους Onirama και τους Playmen ενώ για πολλά χρόνια ακόμα, το τραγούδι ακουγόταν στα ραδιόφωνα.

-Stavento & Πάολα - Πηδάω Τα Κύματα (2012)

Ένα ντουέτο που δεν το περιμέναμε ήταν εκείνο των Stavento και της Πάολα! Μας εντυπωσίασε καθώς συνδυάστηκε η μοντέρνα μουσική με το λαϊκό. Και αυτό το τραγούδι, ήταν στα top10 των ραδιοφώνων και μάλιστα, όταν τραγουδούσαν, το κοινό χόρευε μαζί τους.

-Stavento & Έλενα Παπαρίζου - Μέσα Σου (2008)

Η Έλενα Παπαρίζου για ακόμη μια φορά μας είχε αφήσει άφωνους με την απίστευτη ερμηνεία που έκανε με τους Stavento. Ξεκάθαρα, ήταν το πιο "καυτό" ντουέτο των MAD VMA. Εννοείται, πως δεν γινόταν να μην ακουγόταν το συγκεκριμένο τραγούδι σε όλα τα beach bar και ραδιόφωνα για πάρα πολύ καιρό.

-Goin' Through feat. Μαριάντα Πιερίδη - Γυναίκες/Βάλε Φαντασία (2004)

Το συγκεκριμένο τραγούδι το ακούμε μέχρι και σήμερα. Ένας συνδυασμός που δεν θα περιμέναμε ποτέ πως θα γινόταν και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, το τραγούδι "Γυναίκες" το ακούσαμε ξανά το 2018 με την Ζόζεφιν στα MAD VMA. Το κοινό ξεσηκώθηκε και δεν σταμάτησε να χορεύει.

-Γιώργος Σαμπάνης & Josephine – Τίποτα (2021)

Το καλύτερο τραγούδι του καλοκαιριού που μας πέρασε! Ο Γιώργος Σαμπάνης με την Josephine συνεργάστηκαν και όλο τον χειμώνα ενώ τώρα ετοιμάζουν μαζί περιοδείες σε όλη την χώρα. Ένα ντουέτο που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις γιατί ήταν και ένας πολύ ωραίος συνδυασμός!

-Σάκης Ρουβάς & Αναστάσιος Ράμμος - Όσο Έχω Εσένα (2018)

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έκανε πολύ συχνά ντουέτα στα MAD VMA αλλά το συγκεκριμένο με τον Αναστάσιο Ράμμο ξεχώρισε και ξεσήκωσε το κοινό! Ένα πολύ όμορφο και... δροσιστικό τραγούδι. Οι δυο τους κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο.

-Κωνσταντίνος Αργυρός - 'Ηβη Αδάμου "Πόσο" /" Ι like it" (2019)

Ένα καλοκαιρινό ντουέτο είχε εμφανιστεί στα MAD VMAs 2019 και είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την Ήβη Αδάμου να ξεσηκώνουν το κοινό και να χορεύουν σαν να βρίσκονται σε νησί. Όλοι τραγουδούσαν το "Πόσο" ενώ όταν βγήκε η Ήβη Αδάμου, το τραγούδι πήγε στην "κορυφή".