Follow us

Το ξέσπασμα της Καίτης Γαρμπή για το βίαιο επεισόδιο στα MAD Video Music Awards

''Μα πως είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία τους να έχουν αυτούς τους τύπους για πρότυπα'', αναρωτιέται η Καίτη Γαρμπή.

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή Instagram

Δυστυχώς η χθεσινή απονομή των μουσικών βραβείων του MAD εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη με την Έλενα Παπαρίζου να φυγαδεύεται μακριά από τις ανεπίτρεπτες βιαιότητες των προσκεκλημένων ''trapers''. Οι εικόνες από τον τσακωμό των δύο διάσημων κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι συμπεριφορές τους. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τους celebrities που τοποθετήθηκαν πάνω στα χθεσινοβραδινά γεγονότα είναι και η Καίτη Γαρμπή.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταδικάζει τόσο τις βιαιότητες όσο και τα πρότυπα που προωθούν οι ''trapers'', που αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους εν μέσω των βραβεύσεων.

Η Καίτη Γαρμπή έγραψε πως: ''Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και με μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους''.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ