Follow us

Τάμτα | "Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα"

Η τραγουδίστρια ήταν παρούσα στο σκηνικό με τον καβγά στα MAD VMA και χθες αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός μέσω Instagram

MissBloom TEAM
Τάμτα

Τα MAD VMA δεν εξελίχθηκαν όπως το περιμέναμε καθώς δημιουργήθηκε έντονος καβγάς και βία ανάμεσα στον Snik και Light.

Το MAD και το MEGA ανήρτησαν δημόσια και είπαν πως δεν θα προβάλουν τα συγκεκριμένα άτομα στην τηλεόραση και ούτε θα δείξουν τις βραβεύσεις τους.

Σαν κοριτσάκι | Η πολύχρωμη εμφάνιση της Τάμτα στη Μύκονο που μας ενθουσίασε

Η Τάμτα μίλησε για πρώτη φορά μέσω Instagram και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας:

"Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στα MAD VMA. Σαν άνθρωπος έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα.Δυο χρόνια μετά την πανδημία είχα τεράστια λαχτάρα να βρεθώ σε έναν μουσικό θεσμό με τόσο κόσμο live. Eίχαμε πολλή όρεξη μαζί με την ομάδα μου και μπήκαμε σε μια δημιουργική διαδικασία για πάνω από έναν μήνα ώστε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε όμορφο και θα έκανε τον κόσμο να περάσει καλά.

Εχθές το βράδυ, η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν αφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου. Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στο χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κανείς. Δυσκολεύομαι να καταλάβω επίσης γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα. Δε βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι. Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πως ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή. Ας αναλογιστούμε όλοι για τις ευθύνες που έχουμε.Τέλος, σε συνέχεια όλων των παραπάνω δεσμεύομαι πως στο μέλλον δε θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές".

Να θυμίσουμε πως την Τάμτα την βοήθησε ο Τάσος Ξιαρχό να φύγει απο εκεί ασφαλείς.

Τάμτα | "Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα"
Τάμτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ