Follow us

Ρέα Τουτουνζή | Βαρύ πένθος για το μοντέλο

Η Ρέα Τουτουνζή αποχαιρετά τον πατέρα της με μία σειρά από φωτογραφίες.

MissBloom TEAM
Ρέα Τουτουνζή NDP Photo Agency

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της διανύει η Ρέα Τουτουνζή, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Την εν λόγω δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν μαζί με τον πατέρα της.

Σε μία από τις φωτογραφίες έγραψε "Αντίο μπαμπάκα μου. Θα μου λείψεις πολύ. Είσαι και θα είσαι τα πάντα μου". Υπενθυμίζουμε πως όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της, έχει χάσει τη μητέρα της σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα όταν ήταν 12 ετών.

"Έχασα τη μητέρα μου στα 12 μου χρόνια, πληγώθηκα πολύ, ήμουν και τόσο μικρή. Ένα κορίτσι χρειάζεται τη μητέρα του ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μόνη μου αντιμετώπισα τους προβληματισμούς μου με τα αγόρια, όλα τα θέματα που απασχολούν μια έφηβη. Δεν είχα έναν άνθρωπο να συμβουλευτώ, να με καθοδηγήσει. Η γιαγιά τι να μου έλεγε; Υπήρχε χάσμα ανάμεσα μας. Η μαμά είναι απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμη, το κουβαλώ μέσα μου! Δεν θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει κάτι τέτοιο.

"Οι γονείς μου χώρισαν πολύ νωρίς, όταν ήμουν πέντε χρόνων. Ο πατέρας μου ζούσε πάντα στην Αίγυπτο κι εγώ έμενα με τη μαμά, τον παππού και τη γιαγιά".

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρέα Τουτουνζή

Ρέα Τουτουνζή | Βαρύ πένθος για το μοντέλο
Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ