Follow us

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης | Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων των παιδιών τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν με τις κόρες τους στη Μύκονο.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Με ένα μεγάλο, άκρως καλοκαιρινό πάρτι γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα έγιναν ενός και η οικογένεια διοργάνωσε ένα παιδικό πάρτι στη Μύκονο, όπου και έκαναν διακοπές τις τελευταίες ημέρες.

Στο νησί των ανέμων για τα γενέθλια των κοριτσιών βρέθηκε τόσο η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη όσο και η μητέρα με την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, αλλά και η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια των κοριτσιών, την εντυπωσιακή τούρτα αλλά και τα φορέματα που φόρεσαν η Αριάνα και Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε δημοσιεύσει επίσης το βίντεο που δείχνει τις κόρες της να σβήνουν το πρώτο γενέθλιο κεράκι τους και είχε γράψει το παρακάτω κείμενο.

"Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! 🎂 Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!
Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!".

Μία φωτογραφία με τις κόρες του δημοσίευσε και ο Σάκης Τανιμανίδης.

"Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου".

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ