Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσπά για την απαγόρευση των εκτρώσεων στις Η.Π.Α "Δεν θα έπρεπε κανένας να μπορεί να επεμβαίνει στο σώμα σου"

Το μήνυμα μίας follower που εξόργισε τη Μαίρη Συνατσάκη.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP Photo Agency

Μεγάλη ένταση έχει προκληθεί σε όλο τον κόσμο από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε την απόφαση-ορόσημο του 1973, που αναγνώριζε το συνταγματικό δικαίωμα μιας γυναίκας σε άμβλωση και τη νομιμοποίησε σε εθνικό επίπεδο.

Η εν λόγω απόφαση δεν καθιστά αυτομάτως παράνομες τις αμβλώσεις, ωστόσο επιτρέπει σε κάθε Πολιτεία να είναι ελεύθερη να τις εγκρίνει ή να τις απαγορεύσει. Σχεδόν αμέσως, χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στους δρόμους των Η.Π.Α για να συμμετάσχουν στη νέα "Πορεία των Γυναικών" για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην άμβλωση.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποιες από τις σκέψεις της για τη σοβαρότητα αυτής της απόφασης. Η influencer δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στα οποία τονίζει πως κανένας δεν θα έπρεπε να έχει άποψη για το σώμα και τις επιλογές κάποιους άλλου.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη υπήρχε κάποιο που την εξόργησε. Συγκεκριμένα, μία από τις followers της σύγκρινε το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση με τη δολοφονία των τριών παιδιών από τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Η Μαίρη Συνατσάκη της απάντησε πως "Έχω διαβάσει πολλά σήμερα, αλλά αυτό το μήνυμα είναι το χειρότερο με διαφορά. Συγχαρητήρια".

Τα Instagram stories της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσπά για την απαγόρευση των εκτρώσεων στις Η.Π.Α  "Δεν θα έπρεπε κανένας να μπορεί να επεμβαίνει στο σώμα σου"
Screenshot_2
Screenshot_3
Screenshot_4
Screenshot_5

Το σχόλιο που δέχτηκε από follower της

Μαιρη συνατσακη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ