Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 78 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο. Ο λόγος για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέθανε από καρδιά, ενώ την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολύ καλός φίλος του, Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στο βιογραφικό του έχει αρκετές εμφανίσεις σε γνωστές ταινίες. Ανάμεσα τους οι Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 - 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, "Happy day" και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, "Εγώ δεν..." και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος. Είε εμφανιστεί όμως και σε αρκετές γνωστές σειρές της τηλεόρασης όπως οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Έχει γράψει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στον "Εν Λευκώ".