Follow us

Super Κική | Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Super Κική αποκάλυψε πως περνάει συχνά κρίσεις πανικού.

MissBloom TEAM
Super Κική Instagram @super_kikii

Μεγάλη έκπληξη προσκάλεσε η Super Κική όταν το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως είναι έγκυος και θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Η διάσημη influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει σε μία παιδική χαρά κρατώντας το υπερηχογράφημα του παιδιού της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

Όπως έγραψε η Super Κική στη λεζάντα της ανάρτησής της "Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..
Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου❤️".

Loading...

Μετά το κύμα υποστήριξης που δέχτηκε από τους followers της για την επιλογή να φέρει στον κόσμο το παιδί της και να το μεγαλώσει μόνη, η Super Κική δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της.

"Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου τα φιλιά μου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ