Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | H ενόχλησή της όταν την αποκάλεσαν "τηλεπρεζάκι"

Η επιχειρηματίας πήγε στη πρεμιέρα του Mamma Mia για να δει τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή αλλά και την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Το βράδυ της Κυριακής (26/6) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του "Μama mia” και εννοείται πως δεν γινόταν να λείπει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς έπαιζε ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής και η κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι κάμερες την "τσάκωσαν" και την ρώτησαν αν θα κάνει το επόμενο βήμα με τον Ίαν Στρατή αλλά αναφέρθηκε και σε μια άσχημη κριτική που είχε γραφτεί για εκείνη πριν κάποια χρόνια όταν παρουσίαζε το Master Chef.

Στην επίσημη πρεμιέρα του "Μama mia” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/6 βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να καμαρώσει επί σκηνής τόσο την καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη | "Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα. Χειρότερα. Έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες"

Η ίδια ρωτήθηκε για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να κάνουν το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε γραφτεί για εκείνη πριν κάποια χρόνια και την είχε ενοχλήσει:

"Ήρθα για να δω τη φανταστική μου αγάπη τη Ντορέττα και τον Ίαν.

Πιο παλιά είχε γραφτεί κάτι που με είχε ενοχλήσει, όταν παρουσίαζα το MasterChef. Είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει γιατί ήταν μια δουλειά που είχαμε μείνει αρκετά απλήρωτοι και μπήκαμε σε μια διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Και ενώ διεκδικούσαμε αυτό κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί.

Και όχι, δεν το έχουμε σκεφτεί το επόμενο βήμα. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει θα δούμε αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε".

Μαίρη Συνατσάκη | H ενόχλησή της όταν την αποκάλεσαν "τηλεπρεζάκι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ