Follow us

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Βάφτισαν την κόρη τους στη Βενετία

Η λαμπερή δεξίωση και οι διάσημοι καλεσμένοι του εφοπλιστικού ζεύγους.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Μέρμηγκα NDP

Tη μικρή τους κόρη βάφτισαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Βενετία, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η 30χρονη σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες ναύλωσε πτήση της Aegean ειδικά για τη μεταφορά των καλεσμένων του.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα αλλά και η Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο. Τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Μάριος Φραγκούλης αλλά και η απαστράπτουσα Άννα Βίσση η οποία φόρεσε μία φανταστική ολόσωμη φόρμα διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου.

Δήμητρα Μέρμηγκα | Η εντυπωσιακή εμφάνιση της 30χρονης συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, στο Ζάππειο

Μπορεί φυσικά τα στιγμιότυπα από τη δεξίωση αλλά και το welcome party να είναι ελάχιστα, αλλά αν κρίνουμε από τις δημοσιεύσεις των καλεσμένων, οι γονείς της νεοφώτιστης Στεφανίας, έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους.

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Το love story του 65χρονου εφοπλιστή με την 29χρονη, ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Βάφτισαν την κόρη τους στη Βενετία

Η Δήμητρα Μέρμηγκα εντυπωσίασε με την ροζ τουαλέτα της

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα, όπως επίσης και η Δήμητρα Μέρμηγκα η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με την μαγευτική της εμφάνιση. Όσο για τη Σήλια Κριθαριώτη "έκοψε" την ανάσα με το λαμπερό της μπούστο. Όσο για τη νόνα της μικρούλας, αυτή ήταν η Χριστιάνα Καίσαρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ