Ρεγγίνα Μακέδου | Στο νοσοκομείο και πάλι έπειτα από επιπλοκές

Οι followers της ανησύχησαν με την ξαφνική της "εξαφάνιση".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι ένας άνθρωπος, θετικός, αισιόδοξος και κυρίως μαχητής. Η Ρεγγίνα Μακέδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη σεζόν μέσα από το Dancing With the Stars, μάχεται τη λευχαιμία με θάρρος και αισιοδοξία. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τόσο στο Instagram όσο και στο Tik Tok μας μεταφέρει λεπτομέρειες για την υγεία της ενώ δίνει κουράγιο σε ανθρώπους που μπορεί να περνούν τις ίδιες με εκείνη δυσκολίες.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η ασθένειά της είχε υποτροπιάσει και ήταν άμεση ανάγκη να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Ρεγγίνα μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι της. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, και έπειτα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις του κόσμου, η ίδια προχώρησε σε μία ανακοίνωση μέσω Instagram.

Ουσιαστικά εξηγεί ότι η "εξαφάνισή" της οφείλεται σε κάποιες επιπλοκές που την ανάγκασαν να νοσηλευτεί ώστε οι γιατροί να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας της. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για τις ευχές του μιας και λίγες μέρες πριν έκλεισε τα 37.