Follow us

Μαρία Μιχαλοπούλου | "Μια επικοινωνώ και μια σβήνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει"

Το μοντέλο πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει χειρουργείο στο χέρι της και ανήρτησε story για το πώς είναι

MissBloom TEAM
Μαρία Μιχαλοπούλου

Μία χειρουργική επέμβαση στο χέρι της έκανε η Μαρία Μιχαλοπούλου και η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια η οποία ανήρτησε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μοντέλο έγινε ευρύτερα γνωστό, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου μάλιστα έφτασε σε καλή θέση και είχε κερδίσει πολύ γρήγορα τις εντυπώσεις τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από τους τηλεθεατές.

Τη παρούσα περίοδο, δεν δουλεύει ως μοντέλο αλλά σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Μαρία Μιχαλοπούλου | "Τρελάθηκα χωρίς δουλειά. Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης"

Μάλιστα, η Μαρία είχε μιλήσει και στο παιχνίδι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι της, δηλαδή, το αιμαγγείωμα που έχει εκ γενετής.

Για να ενημερώσει τους followers της, το μοντέλο ανήρτησε μια σειρά από stories στα οποία αναφέρει ότι πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει την επέμβαση στο χέρι της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Το χειρουργείο για το χέρι μου το έκανα, αλλά λογικά δεν θα κάνω καριέρα σαν τραγουδίστρια. Όλα καλά. Παιδάκια μου, δεν πονάω γιατί ακόμη είμαι από την αναισθησία. Μια επικοινωνώ και μια σβήνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει γιατί εγώ κοιμόμουν, όλα καλά, λίγο μπαταρισμένο είναι το χέρι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ