Follow us

Δήμητρα Μέρμηγκα | Η εκθαμβωτική εμφάνιση στα ροζ, στη βάφτιση της κόρης της

Η σύζυγος του Γιάννη Κούστα "έκλεψε" για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

MissBloom TEAM
Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα NDP

Ήταν αναμφισβήτητα μία μεγαλοπρεπής εκδήλωση ή για την ακρίβεια ένα ιδιαίτερο μυστήριο μιας και μιλάμε για βάφτιση. Το εφοπλιστικό ζεύγος, Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα, βάφτισαν τη δεύτερη κόρη τους στη Βενετία και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων.

Πλήθος κόσμου τίμησε το ζευγάρι με την παρουσία του, ανάμεσά τους και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και η Σήλια Κριθαριώτη με τον Νίκο Τσάκο. Η βραδιά κύλησε υπέροχα με τη διασκέδαση να αναλαμβάνει ο Μάριος Φραγκούλης αλλά και η Άννα Βίσση, ενώ η διακόσμηση ήταν κομψή και εντυπωσιακή. Νονά της νεοφώτιστης Στεφανίας ήταν η Χριστιάννα Καίσαρη.

Οι καλεσμένες έβαλαν τα δυνατά τους πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, αν και τις εντυπώσεις "έκλεψε" η μαμά της μικρής, Δήμητρα Μέρμηγκα. Η 30χρονη καλλονή, επέλεξε μία ροζ στράπλες τουαλέτα, ενώ τη συνδύασε με ασορτί φουλάρι. Έπιασε τα κατάμαυρα μαλλιά της σε έναν εντυπωσιακό κότσο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δήμητρα Μέρμηγκα | Η εκθαμβωτική εμφάνιση στα ροζ, στη βάφτιση της κόρης της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα Μέρμηγκα εντυπωσιάζει με εμφάνισή της καθώς φροντίζει οι λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της να είναι πάντα κομψές και εντυπωσιακές. Πρόσφατα μάλιστα είχε μαγνητίσει τα βλέμματα στο Ζάππειο στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Bvlgari. Για την περίσταση είχε επιλέξει μία μαύρη τουαλέτα ενώ τα μαλλιά της ήταν και πάλι πιασμένα ψηλά.

Δήμητρα Μέρμηγκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ