Follow us

Ο Φοίβος σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά

Ο καταξιωμένος συνθέτης είναι γνωστός για τη διακριτικότητά του.

MissBloom TEAM
Φοίβος NDP

Ήταν ο πιο διάσημος και αγαπητός συνθέτης των '00s. Σε αυτόν οφείλονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ αμέτρητοι καλλιτέχνες έχουν συνδέσει το όνομά τους με το δικό του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Φοίβο ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Ευάγγελος Τασσόπουλος, ο οποίος εντελώς ξαφνικά αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας αφήνοντας ένα - ομολογουμένως - μεγάλο κενό στη δισκογραφία. Τα τελευταία ωστόσο χρόνια, ο ταλαντούχος συνθέτης έχει κάνει δυναμικό comeback, ενώ και οι εμφανίσεις του έχουν γίνει κάπως περισσότερες - υπενθυμίζουμε ότι απεχθανόταν πάντα τη δημοσιότητα -.

Το 1999, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αμαλία Καντερέ, με παρόντες διάσημους συνεργάτες του ανάμεσα στους οποίους και η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ λίγα χρόνια αργότερα γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Ο αγαπημένος συνθέτης φρόντισε να προστατεύσει όσο το δυνατόν την οικογένειά του από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει τα δίδυμά του.

Ωστόσο χθες ήταν μία διαφορετική περίσταση, καθώς σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη συναυλία του Desmond Child. Η τετραμελής οικογένεια πόζαρε χαρούμενη στον φακό ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της Αμαλίας, η οποία έχει αλλάξει ελάχιστα από τότε που την πρωτογνωρίσαμε.

Ο Φοίβος σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ