Follow us

Σαν δυο σταγόνες νερό | Οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που μοιάζουν εκπληκτικά με τις κόρες τους

Οι κόρες των υπέροχων γυναικών μοιάζουν σα να είναι κολλητές ή αδερφές!

MissBloom TEAM
Μελίνα, Δέσποινα Βανδή

Τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά των celebrities βλέπουμε την ομοιότητα που έχουν με τους γονείς τους και ιδίως με τις μανούλες.

Μερικά παιδιά, έχουν ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών τους και φαίνεται πως έχουν ταλέντο σε αυτό.

Celebrities and kids | Παιδιά διασήμων που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους

Εννοείται, πως στην εξέλιξή τους, βρίσκονται πάντα οι μαμάδες! Εμείς βρήκαμε ποιες κόρες είναι ίδιες με τις μαμάδες τους και μερικές από εκείνες κάνουν και το ίδιο επάγγελμα.

- Δανάη Μπάρκα (κόρη Βίκυς Σταυροπούλου)

Μοιάζουν στο 100%! Και δεν μοιάζουν μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά καθώς έχουν ίδιο χαρακτήρα και τσαχπινιά. Μαμά με κόρη συμβουλεύει η μια την άλλη και τους βοηθά που είναι στον ίδιο χώρο.

- Γαία Μερκούρη (κόρη Δωροθέας Μερκούρη)

Λένε πως το μήλο, κάτω από την μηλιά θα πέσει μιας και πέρα ότι είναι ολόιδιες, κάνουν και εκείνες το ίδιο επάγγελμα. Είναι το ίδιο όμορφες και ταλαντούχες και όπως όλα δείχνουν, ίσως η Γαία ξεπεράσει την μητέρα της.

- Αφροδίτη Λιάντου (κόρη της Εβελίνα Παπούλια)

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Είναι το ίδιο όμορφες και κάνουν και το ίδιο επαγγελμα. Πρόσφατα η Εβελίνα Παπούλια καμάρωσε την κόρη της στη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, Mamma Mia. Επιπλέον, η Αφροδίτη πρωταγωνιστεί και στη καθημερινή σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

- Δανάη Λιβιεράτου (κόρη Εύης Αδάμ)

Σαν δυο σταγόνες νερό | Οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που μοιάζουν εκπληκτικά με τις κόρες τους

Μπορεί να μην ακολουθεί το επάγγελμα της μητέρας της αλλά έχει πάρει την ομορφιά της και κάποιες φορές ασχολείται και επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η Δανάη ασχολείται αυτή τη περίοδο με το τραγούδι, όπως και ο πατέρας της.

- Αναστασία Ρουβά (κόρη της Κάτιας Ζυγούλη)

Η μεγάλη κόρη είναι ίδια η μαμά της! Έχει την έκφραση του πατέρα της, Σάκη Ρουβά αλλά στο σύνολο είναι ίδια η Κάτια Ζυγούλη. Μπορεί να είναι ακόμη πολύ μικρή αλλά δεν αποκλείται να την δούμε και εκείνη μοντέλο!

- Αμαλία Κωστοπούλου (κόρη της Τζένης Μπαλατσινού)

Στην εμφάνιση είναι ίδιες αλλά δεν κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι τόσο δεμένες μεταξύ τους που θα μπορούσε να έλεγε κανείς πως είναι ακόμη και αδερφές. Κάνουν πράγματα μαζί όταν η Αμαλία βρίσκεται στην Ελλάδα.

- Άννυ (κόρη Τάμτα)

Τάμτα, Άννυ

Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και μοιάζουν αρκετά και γι αυτό είναι πολύ δεμένες μιας και την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία. Ο περισσότερος κόσμος βλέποντάς τις πιστεύει ότι είναι αδελφές!

- Χριστιάνα Μπέτα (κόρη Νατάσας Θεοδωρίδου)

Η μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας της μοιάζει πολύ. Δεν ακολουθεί, ακόμη, το επάγγελμα της αλλά πολύ συχνά ανεβάζουν κοινά post στο Instagram με όμορφα στιγμιότυπα. Μάλιστα, και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αναφερθεί στην ομοιότητα που έχει με την Χριστιάνα.

- Μελίνα Νικολαΐδη (κόρη Δέσποινας Βανδή)

Φαίνεται να ακολουθεί το επάγγελμα της μητέρας της καθώς πρόσφατα τραγούδησαν μαζί και ξεσήκωσαν το κοινό! Αν και μόλις 18 ετών, βαδίζει στα τα χνάρια της τραγουδίστριας ενώ δεν αποκλείεται να έχει και η Μελίνα μια λαμπρή καριέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ