Follow us

Δωροθέα Μερκούρη | "Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα να βάλω μια φωτογραφία με μαγιό αν και δε νιώθω στα καλύτερά μου. Έχω πάρει πέντε κιλά"

"Θα τα κολυμπήσω και θα φύγουν τα δύο με πέντε κιλά που έχω πάρει…".

MissBloom TEAM
Δωροθέα Μερκούρη Instagram

Το Instagram είναι και επισήμως γεμάτο με καλοκαιρινές φωτογραφίες. Μαγιό, βουτιές, θάλασσα και διακοπές. Μία από τις κυρίες της showbiz που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές ομορφιές των ελληνικών νησιών, είναι και η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Δωροθέα Μερκούρη μας υπενθυμίζει με κάθε της εμφάνιση την Ιταλική της καταγωγή. Μελαχρινή, sexy, juicy αλλά πάντα κομψή, το μοντέλο και ηθοποιός εντυπωσίασε τους followers της με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της. Σε ένα πανέμορφο τοπίο, στο νησί της Άνδρου, η Δωροθέα Μερκούρη πόζαρε φορώντας το μαγιό της σημειώνοντας μάλιστα πως δημοσιεύσει φωτογραφία με μαγιό, αν και δε νιώθει στα καλύτερά της. Συγκεκριμένα, τόνισε πως έχει πάρει μερικά κιλά, τα οποία θα τα "διώξει" με το κολύμπι.

"Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα να βάλω μια φωτογραφία με μαγιό αν και δε νιώθω στα καλύτερα μου. Θα τα κολυμπήσω και Θα φύγουν τα δύο με πέντε κιλά που έχω πάρει…αλλά δεν με πειράζει και πολύ ξέρετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο κολυμπήσαμε σε αυτή τη μαγική πισίνα κάτω από τις ελιές, τρώγοντας καρπούζι στο πανέμορφο χωριό των Λιβαδιών στην Άνδρο".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ