Follow us

Η άγνωστη ιστορία της Ελεονώρας Μελέτη από την πρώτη της τηλεοπτική συνάντηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τον νικητή του Survivor 2017;

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Alpha

Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της "Mega Καλημέρα". Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της μία άγνωστη μέχρι στιγμής ιστορία, από την πρώτη της τηλεοπτική συνάντηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλου.

Το 2017, όταν ο αγαπημένος Ντάνος αναδείχθηκε νικητής του Survivor, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε την εκπομπή "Survivor Πανόραμα" στην οποία φυσικά και είχε βρεθεί καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σήμερα το πρωί, η τηλεπαρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως ο τότε νικητής του ριάλιτι επιβίωσης της είχε ζητήσει συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να διαχειριστεί την ξαφνική του δημοσιότητα.
Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε :

"Όποτε τον βλέπω μου έρχονται στο μυαλό οι στιγμές που είχε βγει από το Survivor και τον έχουμε καλεσμένο στο Πανόραμα, και έξω στο Φάληρο δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν περνούσε άνθρωπος. Και καθόταν σε ένα πεζουλάκι μετά την εκπομπή και μου έλεγε: "Και τώρα αυτό πώς το διαχειρίζονται; Τι κάνεις; Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, να πάρω κάποιον να με συμβουλεύσει;”"

"Έχετε δει άλλον Αγγελόπουλο στο Survivor; Να έχει τόσο guel; Να είναι συμπαθής από όλον τον κόσμο, να είναι τίμιος μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχει ξαναυπάρξει".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ