Celebrity εγκυμοσύνες | 6 διάσημες Ελληνίδες που δούλευαν μέχρι και λίγο πριν γεννήσουν

Ποιες δυνατές μανούλες δούλεψαν μέχρι τελευταία - σχεδόν - ημέρα;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πολλές εγκυμονούσες, γνωστές και μη δουλεύουν για πολύ καιρό και ακόμα και ένα μήνα πριν γεννήσουν.

Είναι πολύ δυνατές και είναι άξιες θαυμασμού και γι' αυτόν τον λόγο. Εμείς, συγκεντρώσαμε κάποιες celebrities οι οποίες δούλευαν ενώ ήταν έγκυες και σταμάτησαν λίγες μέρες πριν γεννήσουν.

Δήμητρα Μέρμηγκα | Οι σέξι εμφανίσεις με μαγιό που μας έχουν μείνει αξέχαστες

Είτε δούλευαν ως ηθοποιοί, παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι δεν άφησαν την δουλειά τους αμέσως και μερικές από εκείνες, επέστρεψαν στη δουλειά, αφού γέννησαν, σχετικά σύντομα.

- Κατερίνα Στικούδη

Η superwoman δούλευε στα backstage του J2US μέχρι και μια εβδομάδα πριν γεννήσει! Την θαύμαζαν οι περισσότερες γυναίκες καθώς κατάφερνε να πάει στη δουλειά της παρόλο που ήταν αρκετών μηνών έγκυος. Επιπλέον, είναι μια από εκείνες που επέστρεψαν νωρίς στη δουλειά μετά τη γέννα.

- Βάσω Λασκαράκη

Η όμορφη ηθοποιός ενώ έπαιζε στη καθημερινή, δραματική σειρά του Mega, Κλεμμένα όνειρα, ήταν έγκυος και αποχώρησε από την σειρά λίγο πριν γεννήσει. Σε συνέντευξή της έχει αναφέρει πως λόγω εγκυμοσύνης, ξεσπούσε εύκολα σε κλάματα πόσο μάλλον όταν η σειρά ήταν δραματική.

- Αθηνά Οικονομάκου

Και η Αθηνά Οικονομάκου όταν έπαιζε στη καθημερινή, κωμική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου ήταν έγκυος! Και στο πρώτο παιδί αλλά και στο δεύτερο δούλευε κανονικά εκεί και μάλιστα, οι ρόλοι της ήταν τέτοιοι που ταίριαζαν απόλυτα με την κατάστασή της.

- Ελένη Μενεγάκη

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και εκείνη, σε όλες τις εγκυμοσύνες της δούλευε κανονικά, πήγαινε στην εκπομπή με την κοιλίτσα της και "έλιωνε" τους τηλεθεατές. Και εκείνη, δεν άργησε να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

- Πέννυ Μπαλτατζή

Με την υπέροχη κοιλίτσα της, συνέχιζε να τραγουδά και να δουλεύει χωρίς να την εμποδίζει τίποτα! Λίγο πριν γεννήσει, τραγουδούσε στην εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μαζί με τους Onirama.

- Σίσσυ Χρηστίδου

Και η παρουσιάστρια δούλευε κανονικά αλλά σταμάτησε σχετικά νωρίς καθώς σε συνέντευξή της είχε πει πως έβλεπε την αποχή από την τηλεόραση σαν αποτοξίνωση και ότι αφού γέννησε, άρχιζε να της λείπει. Σύντομα την είδαμε ξανά στις οθόνες μας!