Follow us

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη | Κάνουν διακοπές στην Άνδρο - Οι φωτογραφίες από την παραλία και το αγαλματένιο κορμί της Γαίας

Το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες στο αγαπημένο τους νησί.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη - Άγγελος Λάτσιος Instagram

Στην Άνδρο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Άγγελος Λάτσιος και η αγαπημένη του, Γαία Μερκούρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ τα ταξίδια και τη φύση, δεν διστάζει να ανεβάζει κοινές φωτογραφίες στο Instagram αποδεικνύοντας μας συνεχώς πως είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει.

Άγγελος Λάτσιος | Πιο γυμνασμένος και αδυνατισμένος από ποτέ, ποζάρει σε έναν άκρως μαγευτικό προορισμό

Χθες, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες σέξι, καλλιτεχνικές και άκρως ρομαντικές. Σε μία παραλία της Άνδρου, εκεί όπου η οικογένεια του Άγγελου Λάτσιου περνά τα περισσότερα καλοκαίρια, το ζευγάρι απόλαυσε τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο, παίζοντας με τον φωτογραφικό φακό. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη βρίσκονται στο απόλυτο καλοκαιρινό mood, παρασέρνοντας και εμάς με τις όμορφες φωτογραφίες τους.

Loading...


Το ζευγάρι επισκέπτεται συνέχεια το νησί της Άνδρου ενώ την τελευταία φορά ταξίδεψαν μαζί με τη μητέρα του Άγγελου, Ελένη Μενεγάκη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ