Follow us

Τι συμβαίνει με την υγεία της Celine Dion;

Κατάθλιψη, ψυχογενής ανορεξία ή κάποια άλλη ασθένειοα βασανίζει την 54χρονη σταρ;

MissBloom TEAM
Celine Dion Splash News / Ideal Image

Στο τέλος Απριλίου η Celine Dion ανέβαλλε όλες τις συναυλίες της περιοδείας "Courage World Tour" λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Η τελευταία φορά που υπήρξαν κάποιες πληροφορίες για την υγεία της Celine Dion ήταν πριν από ένα μήνα όταν η βιογράφος της, η Elisabeth Reynaud, έκανε λόγο για "κατάθλιψη". Σύμφωνα με τη Reynaud, η 54χρονη ντίβα δεν έχει συνέλθει από τον θάνατο του συζύγου της και του αδελφού της.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της στο Instagram, μετά την αναβολή για δεύτερη φορά της ευρωπαϊκής της περιοδείας, δείχνουν άνθρωπο που πάσχει σοβαρά: στα κοινωνικά δίκτυα γίνονται διάφορες διαγνώσεις που περιλαμβάνουν νευρολογικές διαταραχές, ινομυαλγία (κάτι από το οποίο πάσχει και η Lady Gaga) και ψυχογενή ανορεξία. Οι οικείοι της παρεμβαίνουν καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της Dion ότι είναι απλώς "κουρασμένη" και ότι έχει "μυικούς σπασμούς".

"Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να αλλάξω τις ημερομηνίες της περιοδείας στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά: την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου", σημείωσε επίσης η 54χρονη.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ