Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η άγνωστη περιπέτεια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, και τα σημάδια που είχε στο σώμα του για έναν χρόνο

Η on air αποκάλυψη της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Μία άγνωστη περιπέτεια του γιου της αποκάλυψε σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις μωβ μέδουσες που έχουν εξαπλωθεί φέτος σε όλες τις παραλίες της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα ατύχημα που είχε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, όταν ήταν 3 ή 4 ετών.

Άγγελος Λάτσιος | Πιο γυμνασμένος και αδυνατισμένος από ποτέ, ποζάρει σε έναν άκρως μαγευτικό προορισμό

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega είπε πως πολλά χρόνια πριν, σε ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό, κάποια μέδουσα τσίμπησε τον Άγγελο αφήνοντας του σημάδια για έναν ολόκληρο χρόνο.

"Εμένα που είχε τσιμπήσει τον γιο μου όταν ήταν πολύ μικρούλης σε ένα ταξίδι μας στο εξωτερικό. Με τα πλοκαμάκια πάνω στο κορμί του. Φαντάσου τώρα τι μέδουσα ήταν. Δεν έβγαιναν. Ξαφνικά εκεί που κολύμπαγε το παιδάκι άρχιζε να ουρλιάζει πολύ έντονα. Ουρλιαχτά! Εκεί τότε μας έβαλαν ξύδι. Νερό-ξυδο. Χλιαρό νερό και έριξαν μέσα ξύδι. Ήταν πολύ μικρό το παιδί και δεν ξέραμε αν ήταν αλλεργικό. Και εγώ είχα ακουμπήσει. Τα σημάδια πέρασε ένας χρόνος για να φύγουν από το κορμί του Άγγελου που ήταν τότε 3-4 ετών. Ένας χρόνος. Αφού έλεγα δε θα φύγουν ποτέ τα σημάδια. Να προσέχετε γενικώς".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ