Follow us

Ο Γιάννης Μπέζος είναι "ερωτευμένος" με την αλήθεια

Λίγο πριν φύγει για καλοκαιρινή περιοδεία με τις Θεσμοφοριάζουσες, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης του Έτερος Εγώ της Cosmote TV μοιράζεται την αλήθεια του.

MissBloom TEAM
μπεζος

Πολλές φορές είναι ανυπόμονος και πολύ συγκεντρωτικός. Στο παρελθόν, υπήρξε πάρα πολύ εκρηκτικός - έχει μετανιώσει και έχει απολογηθεί για αυτό "κυρίως στον εαυτό του" όπως λέει. Αναγνωρίζει επίσης, πως όταν θέλει να περάσει μία γνώμη, καμιά φορά άθελά του καπελώνει τους ανθρώπους. Αυτά τα ελαττώματα μου ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος όταν με καλοδέχτηκε εν μέσω προβών για τις Θεσμοφοριάζουσες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα απόψε από το Κηποθέατρο Παπάγου.

Σε δεύτερη ανάγνωση και με λίγο πιο ώριμη ματιά, εύκολα διακρίνει κανείς έναν πραγματικά ευγενικό άνθρωπο που σε κοιτά στα μάτια και με ψυχραιμία εκφράζει τις αφιλτράριστες σκέψεις του, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Έναν άνθρωπο με τρομερό χιούμορ, που πιστεύει πολύ στους νέους ανθρώπους, είναι "πάρα πολύ υπέρ της προσωπικής ευθύνης" και εύχεται να παραμείνει μέχρι τελευταία στιγμή ανήσυχος. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ερωτευμένος με την αλήθεια. Είναι αυθεντικός.

Η τηλεοπτική επιτυχία, η κριτική και η αποθέωση

Δηλώσατε πρόσφατα ότι την επόμενη χρονιά δε θα έχετε σταθερή παρουσία στην τηλεόραση. Θα είναι για να ξεκουραστείτε ή για να μην κουράσετε; Κυρίως για να ξεκουραστώ. Θέλω να έχω τον πρωινό μου χρόνο ελεύθερο. Γιατί η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα, όσο κι αν την απαξιώνουν και τη σκυλοβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, απαιτεί πολύ χρόνο και είναι μεγάλη η έκθεση.

Εσείς μάλιστα, έχετε master στην ιδιωτική τηλεόραση, εργαστήκατε σε αυτήν από το ξεκίνημά της. Αλήθεια, για ποιο λόγο πιστεύετε ότι έχουν πέραση ακόμη σειρές όπως "Οι Απαράδεκτοι"; Αυτά ξέρετε, βαθμολογούνται στη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν σειρές που στον καιρό τους έκαναν επιτυχία αλλά δε μας λένε τίποτα πια. Υπάρχουν άλλες που έκαναν τότε, όπως και σήμερα, αλλά και εκείνες που δεν έκαναν τότε, όμως στο μέλλον έδειξαν ότι έχουν αφήσει ένα ίχνος. Παίζουν όλα μέσα σε αυτό. Το πιο βασικό κατά την άποψή μου και για τους συγγραφείς και για τους ηθοποιούς, είναι να μη φοβούνται αυτό που βαθιά επιθυμούν και όχι αυτό που δήθεν θέλει η αγορά.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ