Follow us

Beyoncé | Η θεαματική επιστροφή μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και ο ύμνος της "Μεγάλης Παραίτησης"

Όλοι μιλούν για το τραγούδι "Break My Soul".

MissBloom TEAM
Beyoncé Instagram

Το νέο της άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, η Beyoncé κυκλοφορεί σόλο album και κάνει τους πάντες να "παραμιλούν". Η "Αναγέννηση" ( "Renaissance" ), όπως είναι ο τίτλος του νέου της album, έχει ήδη απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και οι λόγοι είναι πολλοί.

Όλοι δηλώνουν ερωτευμένοι με το εξώφυλλο του album, στο οποίο η pop star εμφανίζεται πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ. Ομολογουμένως όμως, όλοι συζητούν για το τραγούδι "Break My Soul". Το εν λόγω single, που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο, χαρακτηρίστικε από το CNN ως ο ύμνος της "Μεγάλης Παραίτησης". Η Beyoncé φαίνεται να παρακινεί τους εργαζόμενους να απελευθερωθούν από τα απαιτητικά ωράρια εργασίας τους ενώ μας προτρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής μας. Μερικούς από τους στίχους, που έχουν γίνει ήδη viral, είναι οι εξής : "Μόλις παραιτήθηκα / Θα βρω νέο σκοπό / Με ξεθέωσαν καταραμένα / Δουλειά απ’ τις εννιά / Μέχρι μετά τις πέντε".

Loading...


Θυμίζουμε πως η "Μεγάλη Παραίτηση" ορίστηκε από τον καθηγητή Antony Klotz, τον Μάιο του 2021, η πρόβλεψή του για μαζική έξοδο των εργαζομένων από την αγορά εργασίας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ